Fattig leveringsbud finner lykken da han leverer til feil adresse

Bogdan Popov var bare 20 år da han flyttet til Norge fra Russland. Som en fattig student ved Universitetet i Oslo jobbet Popov deltid i kantinen, den lokale matbutikken, og som leveringsbud for å dekke studie- og levekostnadene. Ikke visste han at disse ekstrajobbene ville lede til hans store formue.

“For å få jobb som leveringsgutt, kjøpte jeg min første bil. Det var en Saab. Det var en veldig gal gammel bil, og det kostet meg $ 1300. Jeg kjøpte den fra et lite forhandler. Bilen begynte å ha brems, motor og transmisjon problemer. Etter et halvt år var det for mange problemer. Jeg løst det for $ 3000 og solgte det for $ 2000. ”

Innenfor sin første uke klarte han å samle deltidsjobber på skolens kafeteria, den lokale kjøpmannen ved leiligheten hans og han leverer etter klasser. Bogdan gjorde rutinen i tre måneder – våkner opp til klokka klokka 8 og sluttleveranser klokka 2.00. Dessverre begynte han å slite med 18-timers dagene da han virkelig følte stresset.

Bogdan’s virksomhet handlet først som mellommannen mellom klienten og forhandlerne. De ville bidra til å oversette og forhandle på vegne av klientene for å få de beste tilbudene samt å inspisere bilene for å sikre at de var i god form.

Etter hvert som virksomheten vokste, utviklet Auto Depot seg til en fullverdig forhandler som tilbyr et stort utvalg av biler. Til slutt begynte en syklus – studentene ville kjøpe en bil fra Bogdan, men da de måtte gå tilbake til etter uteksaminering, ville de gå tilbake til ham for å videreselge bilen sin..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *